Het woord van de voorzitter

We are 41

 • Het woord van de voorzitter


  Beste 41-Vrienden,

  De slogan “ moge de vriendschapsbanden nooit verbroken worden”. vinden jullie in artikel 1 van onze statuten.
  Deze vriendschap, die zo kenmerkend is voor onze vereniging, was moeilijk te beleven en te delen de laatste maanden. Laten we terug samen de weg vinden naar onze vergaderingen, naar onze clubs en de vlam weer aanwakkeren om elkaar weerom te ontmoeten.

  De toekomst van 41 Club is nauw verbonden met die van de Ronde Tafel. Laten we samenwerken aan onze gemeenschappelijke toekomst. Elke potentiële tafelaar moet op een dag zijn weg vinden naar een vergadering, naar een Tafel.
  Verschillende projecten, waaronder een promotiefilm vergezeld met een ‘handleiding’, moeten elk 41-lid aanmoedigen om de rekrutering van de Ronde Tafel aan te moedigen, om het aantal leden te doen groeien. Uiteindelijk zou deze samnwerking met de Ronde Tafel ons in staat moeten stelen om alle uitgaande tafelaars binnen de 41 Club te verwelkomen. Elk van hen zou de kans moeten krijgen om lid te worden van een club die bij hem past.

  Net als de Ronde Tafel heeft 41 Clubs Belgium nu een prachtig communicatiemiddel : “41er world”. We nodigen je uit om deze tool te ontdekken en te gebruiken. We staat altijd klaar voor al je vragen.

  Inmiddels telt onze associatie bijna 2.500 leden. De organisatie van de zones wordt dus cruciaal. Deze link tussen het nationaal bestuur en de clubs moet de communicatie eenvoudiger maken. De zonevergaderingen moeten een gelegenheid vormen voor de clubs om elkaar te ontmoeten, uit te wisselen en te delen. De President’s meetings zijn een opportuniteit voor iedereen om zijn eigen club voor te stellen en evenementen te promoten.

  Het Nationaal Bestuur moedigt elke club aan om kwalitatieve, sfeervolle en onderhoudende vergaderingen te organiserenen toegankelijk voor de bezoekers.

  Ik moedig jullie ALLEMAAL aan om de leuke momenten van onze mooie associatie te ontdekken of te herontdekken, zowel binnen je eigen club als op zoneniveau, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

  Ik wens jullie allemaal een jaar vol vriendschap, ontmoetingen en uitwisselingen.
  …TOGETHER…

 • BENOIT LACHI
  Nationale Voorzitter 41 Clubs Belgium 2021-2022

WE are 41

Part of the Round Table family, together with Ladies Circle, Agora Club and Tangent Club.
May the hinges of friendship never rust!

 • Round Table Life is short

 • Enjoy the offered time by 41 Clubs