Het woord van de voorzitter

We are 41

 • Het woord van de voorzitter


  Beste leden van 41 Clubs België,

  Nu we de bladzijde van 2022-2023 omslaan en het nieuwe clubjaar 2023-2024 ingaan, wil ik mijn dankbaarheid uitdrukken voor jullie inzet, energie en passie, die 41 Clubs België sterk en uniek maken. Onze club, met haar sterke geschiedenis en waarden, blijft bloeien dankzij de onschatbare bijdrage van ieder van jullie.

  Stronger Together” is de slogan die ik heb gekozen voor 2023-2024.

  Mijn ambitie is duidelijk: voortbouwen op de solide fundamenten die mijn voorgangers hebben gelegd en tegelijkertijd frisse energie brengen om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

  Samen met mijn bestuur zullen we werk maken van 5 punten:

  1. Het versterken van onze banden : We zullen ons concentreren op het versterken van de banden tussen de leden en het nationaal comité. De rol van het nationale comité is zeker om 41 Club België te vertegenwoordigen in het buitenland, maar vooral om onze locale clubs te helpen zich te ontwikkelen en zich goed te voelen bij de vereniging.
  2. Meer interesse opwekken voor onze nationale evenementen: We willen de interesse van de leden opwekken en hen aanmoedigen om meer deel te nemen aan onze nationale evenementen.
  3. De ontwikkeling van de Zones voortzetten: De voorzitters van de Zones zijn jullie eerste contactpunt met het Nationaal Comité. We willen hen meer steun geven om deze ontwikkeling voort te zetten en de vriendschap in en rond de Zones te versterken.
  4. Doorgaan met het moderniseren van onze hulpmiddelen en communicatie: 41er.World is een prachtig hulpmiddel dat we jullie gaan helpen beter te beheersen, zodat we allemaal kostbare tijd kunnen besparen.
  5. Blijven samenwerken met onze vrienden in 4 Clubs 1 Vision om de beweging gaande te houden: wat een geweldige familie hebben we met onze vrienden en vriendinnen van Ladies Circle, Agora en Ronde Tafel. Meer dan ooit willen we verenigd blijven zodat we samen kunnen blijven groeien.

  In 2024 viert 41 Clubs België een opmerkelijke mijlpaal: zijn 50ste verjaardag.

  Sinds haar oprichting in 1974 heeft onze prestigieuze vereniging een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van vriendschap, begrip en samenwerking tussen haar leden.

  We nodigen alle leden en sympatisanten uit om onze halve eeuw te komen vieren op zaterdag 23 maart 2024 tijdens onze Mi-Agm en aansluitende Belgian 41 Party.

  Het zal een gelegenheid zijn om onze toewijding aan de kernwaarden van de club te hernieuwen en om verder te bouwen aan vriendschappen die nog jaren zullen duren.

  Ik wil elk lid bedanken voor zijn bijdrage aan het succes van de club.

  Tot slot wens ik ieder van jullie een jaar vol succes, geluk en onvergetelijke momenten binnen 41 Clubs België en ik kijk ernaar uit om jullie in oktober 2024 in Aarlen te zien op onze Algemene Vergadering.

  Met al mijn vriendschap,

  Fabian Demoulin
  Voorzitter 2023-2024
  41 Clubs Belgium

 • Fabian Demoulin
  Nationale Voorzitter 41 Clubs Belgium 2023-2024

WE are 41

Part of the Round Table family, together with Ladies Circle, Agora Club and Tangent Club.
May the hinges of friendship never rust!

 • Round Table Life is short

 • Enjoy the offered time by 41 Clubs